Eenvoudige, intuiitieve, zelfverklarende bediening

Eenvoudige, intuiitieve, zelfverklarende bediening

Eenvoudige, intuiitieve, zelfverklarende bediening in het bovenste gedeelte van het YellowFox-Portaal geplaatste hoofdmenu is duidelijk gestructureerd en zorgt voor snelle, taakgerichte handelingen. Op eenduidige wijze maakt u een taakkeuze met behulp van symbolen en activeert u deze met een simpele... meer »

Individuele beeldscherm- en menuopbouw

Individuele beeldscherm- en menuopbouw

Mijn YellowFox staat als hoofdbegrip voor de diverse manieren, waarop beeldschermprofiel en menustructuur bij YellowFox individueel aan te passen zijn. Kiest u uit acht verschillende beeldschermprofielen en bepaal uw persoonlijke menustructuur Quicklinks - voor de vaak uitgevoerde Taken. Het is uw... meer »

Structuur

Eenvoudige, intuiitieve, zelfverklarende bediening »

Eenvoudige, intuiitieve, zelfverklarende bediening

Eenvoudige, intuiitieve, zelfverklarende bediening in het bovenste gedeelte van het YellowFox-Portaal geplaatste hoofdmenu is duidelijk gestructureerd en zorgt voor snelle, taakgerichte handelingen.

Op eenduidige wijze maakt u een taakkeuze met behulp van symbolen en activeert u deze met een simpele muisklik. Via een helder keuzemenu kunt u ook eigen taken aanmaken en automatiseren. Een onlinehandboek (?-Symbool in elk keuzevenster) staat als hulp ter beschikking.

Individuele beeldscherm- en menuopbouw »

Individuele beeldscherm- en menuopbouw

Mijn YellowFox staat als hoofdbegrip voor de diverse manieren, waarop beeldschermprofiel en menustructuur bij YellowFox individueel aan te passen zijn. Kiest u uit acht verschillende beeldschermprofielen en bepaal uw persoonlijke menustructuur Quicklinks - voor de vaak uitgevoerde Taken. Het is uw YellowFox.

yellowfacts

  • Meertalige gebruikersoftware (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans)
  • 8 verschillende beeldschermprofielen
  • Favoriete instelbare kaartinstellingen
  • Eenvoudige Menustructuur
  • Intuïtieve bediening
  • Individuele snelkoppelingen (Quicklinks)
yellowfox-modul-bg