Live werken en plannen met YellowFox

Live werken en plannen met YellowFox

Met de YellowFox-LiveTracker wij plaatsen u in de situatie als om als bijrijder van een groot aantal voertuigen die gelijktijdig rijden te fungeren en er live bij te kunnen zijn. Elke 60 seconden ziet de u de actuele informatie van stoppunt, bewegingsrichting, snelheid en routeverloop op de kaart van elk... meer »

Routeplanning

Routeplanning

Voor uw berekening van afstand en aankomsttijd en de Planning van tussenstops is de geintergreerde routeplanner eenvoudig te gebruiken instrument. Speciaal het vergelijk tussen de gereden route en de optimale route levert brandstofbesparing en een hogere efficientie op. Uit ervaring gebruiken expediteurs de... meer »

Positiedatatabellen

Positiedatatabellen

Afhankelijk van de branche is er naast het aangeven van de voertuigpositie op de kaart ook nog plaatsbepaling in een tabelvorm op detailniveau een vereiste. Hier wordt de actuele status van de hulpaandrijving, de kilometerstand, de meldingreden afhankelijk van de kwwaliteit van GPS ontvangst uitgevoerd en op... meer »

Opdrachtmanagement

Opdrachtmanagement

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Gen_NewsGoth-BT; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-format:other; mso-font-pitch:auto; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal,... meer »

Alarmmanager

Alarmmanager

Uiteindelijk moet u voor uzelf bepalen, welke gebeurtenis u zo belangrijk vindt dat deze per email of SMS naar uw mobiele telefoon of PDA wordt  gestuurd. Deze functie kan gebruikt worden om diefstal tegen te gaan of om te zien of het voertuig rijdt of stilstaat. Het aantal van te definieren... meer »

Gebiedsbebakening

Gebiedsbebakening

Niet elka melding van gebiedsbebakening moet een alarm naar u sturen. Vaak is het echter maar een kleine bouwsteen in het dagelijks proces, dat automatisch een plaatsbepaling doorgeeft, wanneer een voertuig een gebied verlaat of binnen gaat.  meer »

Onderhoudsdatabank

Onderhoudsdatabank

U wordt ogenblikkelijk door ons systeem op de hoogte gebracht wanneer een voeruig op basis van kilometrage of looptijd onderhoud voor bandenslijtage, APK, olie verversen etc aanstaande is.  meer »

Berichtencenter

Berichtencenter

Wanneer ingesteld krijgt u de belangrijkste berichten en rapporten, geautomatiseerd en in lengte van dagen per emails. Ongeacht of het een bezoekrapport van uw buitendienstmedewerkers, een weekrapport van uw servicevloot of de laad- en losplaatsen van uw vrachtwagens betreft. U bent altijd up to date.  meer »

Praktijkvoorbeelden

Live werken en plannen met YellowFox »

Live werken en plannen met YellowFox

Met de YellowFox-LiveTracker wij plaatsen u in de situatie als om als bijrijder van een groot aantal voertuigen die gelijktijdig rijden te fungeren en er live bij te kunnen zijn. Elke 60 seconden ziet de u de actuele informatie van stoppunt, bewegingsrichting, snelheid en routeverloop op de kaart van elk voertuig van het wagenpark.

Routeplanning »

Routeplanning

Voor uw berekening van afstand en aankomsttijd en de Planning van tussenstops is de geintergreerde routeplanner eenvoudig te gebruiken instrument. Speciaal het vergelijk tussen de gereden route en de optimale route levert brandstofbesparing en een hogere efficientie op. Uit ervaring gebruiken expediteurs de gebruikelijke plaatsbepalingssoftware met routeoptimalisatie. Echter bij het gebruik van opdrachtmanagament is het hier zinvol om beide mogelijkheden te benutten.

Positiedatatabellen »

Positiedatatabellen

Afhankelijk van de branche is er naast het aangeven van de voertuigpositie op de kaart ook nog plaatsbepaling in een tabelvorm op detailniveau een vereiste. Hier wordt de actuele status van de hulpaandrijving, de kilometerstand, de meldingreden afhankelijk van de kwwaliteit van GPS ontvangst uitgevoerd en op logische wijze ingedeeld. U kiest tussen de weergave van positielijsten van een voertuig of van voertuiggroepen.

Opdrachtmanagement »

Opdrachtmanagement

Eenduidige commnucatie is vaak alleen in tekstvorm gegarandeerd en slechts achteraf in te voeren. Het overdragen van opdrachten aan uw  chauffeur via een van onze displays en de mogelijkheid om via retourmeldingen te antwoorden met statusinformatie wordt steeds belangrijker. U verwerkt direct vanuit het YellowFox platvorm opdrachten naar uw chauffeurs en koppelt dit direct aan de navigatiesoftware. Beide wegen staan ter beschikking.

Alarmmanager »

Alarmmanager

Uiteindelijk moet u voor uzelf bepalen, welke gebeurtenis u zo belangrijk vindt dat deze per email of SMS naar uw mobiele telefoon of PDA wordt  gestuurd. Deze functie kan gebruikt worden om diefstal tegen te gaan of om te zien of het voertuig rijdt of stilstaat. Het aantal van te definieren alarmprofielen is oneindig, en het instellen daarvan gemakkelijk. De samenwerking tussen voertuig-tele-metriedata en/of gebiedsbebakening maakt dat deze dienst actief is zelfs als u niet achter uw computer zit.

Gebiedsbebakening »

Gebiedsbebakening

Niet elka melding van gebiedsbebakening moet een alarm naar u sturen. Vaak is het echter maar een kleine bouwsteen in het dagelijks proces, dat automatisch een plaatsbepaling doorgeeft, wanneer een voertuig een gebied verlaat of binnen gaat.

Onderhoudsdatabank »

Onderhoudsdatabank

U wordt ogenblikkelijk door ons systeem op de hoogte gebracht wanneer een voeruig op basis van kilometrage of looptijd onderhoud voor bandenslijtage, APK, olie verversen etc aanstaande is.

Berichtencenter »

Berichtencenter

Wanneer ingesteld krijgt u de belangrijkste berichten en rapporten, geautomatiseerd en in lengte van dagen per emails. Ongeacht of het een bezoekrapport van uw buitendienstmedewerkers, een weekrapport van uw servicevloot of de laad- en losplaatsen van uw vrachtwagens betreft. U bent altijd up to date.

yellowfacts

  • Live planning
  • Opdrachtmanagement
  • Plaats, tijd, bewegings- en voertuigstatus altijd actueel
  • Routenplanung Online
  • Automatische alarm en informatie over ongewenste gebeurtenissen per email/SMS
  • Onderhoudsdatabank
  • Gebiedsbewakening
  • Voogedifinieerde berichten en rapporten dagelijks per email

yellowfox-modul-bg