Dagritrapport

Dagritrapport

Op basis van contactsignalen berekenen wij het de dagritten van het voertuig, deze gegevens gebaseerd op Start- en Stopadressen met bijbehorende tijd, afstand, rij- en Rusttijd en kilometerstanden. In detail en als dagtotaal inzichtelijk. Kiest u tussen rapportage vorm als: HTML, PDF of exporteer de data... meer »

Stilstandrapport

Stilstandrapport

Naast de status van  „Contact aan = rijden“ en „Contact uit = geparkeerd“ filtert YellowFox  „Stilstand = Voertuig staat stilt, motor draait“ uw voertuigen uit. Deze informatie is bijzonder belangrijk voor een juiste efficiëntiebeoordeling van uw voertuigpark.  meer »

Dagrouterapport

Dagrouterapport

Afhankelijk van positiebepalings-instelling (Tijdinterval, afstandstandinterval, richtingswissel,…) bent u met slechts enkele muisklikken in staat om de gereden route als routeverloop weer te geven. Ofwel statistisch of op het geintergreerde kaartmateriaal van map&guide of dynamisch op uw lokaal... meer »

Weekrapport

Weekrapport

Niet veel kleuren maar uiterst informtief: ons weekoverzicht. Hier vindt u alle belangrijke feiten over uw wagenpark in een oogopslag bijvoorbeeld:. het aantal stoppunten per dag, de verhouding tusen rij- en stilstandtijd of de exploitatietijd ook de gemiddelde snelheden. Deze waarden kunt u voor een of... meer »

Bestuurdersrapport

Bestuurdersrapport

Principieel maken we bij YellowFox onderscheid tussen rappportage over het voertuig en de bestuurder. Het personaliseren van data wordt door gebruik van transponders of via displayingave door de bestuurder gerealiseerd. De rapportage van bestuurdersactiviteiten is zowel voor elke aparte rit maar ook als... meer »

Bedrijfsurenrapport

Bedrijfsurenrapport

Bij sommige voertuigtypen zoals bijvoorbeeld bouwmachines is de registratie van looptijden via kilometerstanden onvoldoende. Daar komt bij dat de looptijd maar voor een bepaalde tijdspanne, als machinedeel actief was. Dit rapport stelt maximaal 2 bedrijfsurenstellers (= twee digitale ingangen) per... meer »

Snelheidsrapport

Snelheidsrapport

Hoe snel reed welk voertuig wanneer? Deze vraag wordt hier beantwoord. Afhankelijk van de hoeveelheid informatie van de beweging van uw voertuig wordt rapportage van snelheden door het gelijknamige rapport bij YellowFox praktisch ingericht. Hoe kleiner de dataintervallen worden ingesteld, des te nauwkeuriger... meer »

Electronische Rittenboek

Electronische Rittenboek

Conform de wensen van de belastingdienst stelt u uw persoonlijke rittenboek snel en ongecompliceerd samen zonder ook maar een blad papier te verbruiken. Het rittenboek betekent in veel gevallen een duidelijke besparing van de bijtelling regeling. Omdat nagenoeg alle noodzakelijke data via ons systeem al... meer »

Telemetrierapport

Telemetrierapport

Zoals bij het dagritrapport heeft u met het YellowFox telemetrierapport de mogelijkheid om de aangesloten hulpaandrijving te beoordelen op gebruiksduur. Daarmee verkrijgt u eenvoudig en transparant de werkelijke gebruiksduur. Informatie zoals „Aanvang gebruikstijd“, „Gebruiksduur“ en... meer »

Tolrapport

Tolrapport

Rijden over en het verlaten van snelwegen waarbij tol wordt geheven worden vastgelegd afhankelijk van de vooringestelde interval (bijv.: plaatsbepaling van elke 2 kilometer). Daarmee bieden we u de mogelijkheid om uw tolheffingen te controleren en bij afwijkingen hierover te reclameren.  meer »

Tankrapport

Tankrapport

Op basis van de ingegeven waarden van de bestuurder in het chauffeursdisplay (Navman of Camos) en de verkregen voertuigdata zijn berekeningen van het gemiddeld verbruik eenvoudig mogelijk. Tevens wordt u over elke tankplaats „realtime“ geïnformeerd.  meer »

Routevergelijk

Routevergelijk

Naast de pure routeplanning is er een mogelijkheid om de gereden route te vergelijken met de geplande route als zeer praktisch controleinstrument. YellowFox helpt u om omwegen te vermijden of te beperken en daardoor brandstof- en voertuigkosten te verminderen. De geplande en gereden route worden in... meer »

Rekening online

Rekening online

Uw boekhoudafdeling weet dit op Waarde te schatten. Wij leveren naast samenvattende rekening in papiervorm (normaal gesproken 1  A4) ook nog gedetailleerde info over de kosten direct in het YellowFox portaal. Wij stellen u daarmee in de gelegenheid om de data electronisch te verwerken, indien gewenst... meer »

Gebruikerstatistiek

Gebruikerstatistiek

In grotere bedrijven, waar de toegangs- en gebruikers-rechten duidelijk zijn benoemd, en hoe om te gaan met het YellowFox telemetriesysteem is  de gebruikststatistieken een goed inzichtelijke tool om inzichtelijk te  hebben hoe, hoelang. YellowFox bied een gebruikers-overzicht tot een historie van... meer »

Berichten en rapportage

Onze zoekassistent maakt het zoeken naar gedetailleerde, specifieke informatie uit de laatste 24 maanden kinderspel. Aanvullend staan de volgende voorgeinstalleerde rapporten ter beschikking die een snelle en doelgerichte analyse mogelijk maken. Het aantal aangenoden rapporten stijgt voortdurend. Inhoudelijk richten we ons op de aanvragen en wensen van omze klanten.

Dagritrapport »

Dagritrapport

Op basis van contactsignalen berekenen wij het de dagritten van het voertuig, deze gegevens gebaseerd op Start- en Stopadressen met bijbehorende tijd, afstand, rij- en Rusttijd en kilometerstanden. In detail en als dagtotaal inzichtelijk. Kiest u tussen rapportage vorm als: HTML, PDF of exporteer de data naar CSV of direct in EXCEL.

Stilstandrapport »

Stilstandrapport
Naast de status van  „Contact aan = rijden“ en „Contact uit = geparkeerd“ filtert YellowFox  „Stilstand = Voertuig staat stilt, motor draait“ uw voertuigen uit. Deze informatie is bijzonder belangrijk voor een juiste efficiëntiebeoordeling van uw voertuigpark.

Dagrouterapport »

Dagrouterapport

Afhankelijk van positiebepalings-instelling (Tijdinterval, afstandstandinterval, richtingswissel,…) bent u met slechts enkele muisklikken in staat om de gereden route als routeverloop weer te geven. Ofwel statistisch of op het geintergreerde kaartmateriaal van map&guide of dynamisch op uw lokaal voorgeinstalleerde GoogleEarth.

Weekrapport »

Weekrapport

Niet veel kleuren maar uiterst informtief: ons weekoverzicht. Hier vindt u alle belangrijke feiten over uw wagenpark in een oogopslag bijvoorbeeld:. het aantal stoppunten per dag, de verhouding tusen rij- en stilstandtijd of de exploitatietijd ook de gemiddelde snelheden. Deze waarden kunt u voor een of meerdere weken tot maanden instellen.

Bestuurdersrapport »

Bestuurdersrapport

Principieel maken we bij YellowFox onderscheid tussen rappportage over het voertuig en de bestuurder. Het personaliseren van data wordt door gebruik van transponders of via displayingave door de bestuurder gerealiseerd. De rapportage van bestuurdersactiviteiten is zowel voor elke aparte rit maar ook als dagtotaal of als totaaloverzicht van een gedefinieerd tijdblok te genereren.

Bedrijfsurenrapport »

Bedrijfsurenrapport
Bij sommige voertuigtypen zoals bijvoorbeeld bouwmachines is de registratie van looptijden via kilometerstanden onvoldoende. Daar komt bij dat de looptijd maar voor een bepaalde tijdspanne, als machinedeel actief was. Dit rapport stelt maximaal 2 bedrijfsurenstellers (= twee digitale ingangen) per machine beschikbaar en biedt de mogelijkheid om de gebruiksduur van de aangesloten motor of hydraulische machinedelen te registreren.

Snelheidsrapport »

Snelheidsrapport Snelheidsrapport Snelheidsrapport

Hoe snel reed welk voertuig wanneer? Deze vraag wordt hier beantwoord. Afhankelijk van de hoeveelheid informatie van de beweging van uw voertuig wordt rapportage van snelheden door het gelijknamige rapport bij YellowFox praktisch ingericht. Hoe kleiner de dataintervallen worden ingesteld, des te nauwkeuriger worden diagram-overzichten en daarmee krijgt u ook een betere beeldvorming van het ritverloop. Naast het dagoverzicht wordt er ook direct ieder uur in diagramvorm uitgevoerd.

Electronische Rittenboek »

Electronische Rittenboek

Conform de wensen van de belastingdienst stelt u uw persoonlijke rittenboek snel en ongecompliceerd samen zonder ook maar een blad papier te verbruiken. Het rittenboek betekent in veel gevallen een duidelijke besparing van de bijtelling regeling. Omdat nagenoeg alle noodzakelijke data via ons systeem al wordt vastgelegd, hoeft u slechts nog enkele aanvullingen in te geven zoals kilometer van woon-, werk, of priveverkeer op grond van het rittype, bijvoorbeeld.
"Klantbezoek" is dat noodzakelijk. Deze Ingave volgt na of tijdens de rit en wordt door het rekencentrum direct live in het betreffende menu van het bestuurdersdisplay (wanneer toegepast) weergegeven. Als rapportage krijgt u gedetailleerde maandoverzichten, Wanneer naar behoren wordt  gebruikt en natuurlijk uw statistische Jaarrittenboek.

Telemetrierapport »

Telemetrierapport
Zoals bij het dagritrapport heeft u met het YellowFox telemetrierapport de mogelijkheid om de aangesloten hulpaandrijving te beoordelen op gebruiksduur. Daarmee verkrijgt u eenvoudig en transparant de werkelijke gebruiksduur. Informatie zoals „Aanvang gebruikstijd“, „Gebruiksduur“ en „Einde gebruiksduur“ staan tezamen met  positiedata middels een muisklik ter beschikking. Zoals u verwacht krijgt u van YellowFox deze data overzichtelijk en duidelijk printklaar aangeleverd.

Tolrapport »

Tolrapport
Rijden over en het verlaten van snelwegen waarbij tol wordt geheven worden vastgelegd afhankelijk van de vooringestelde interval (bijv.: plaatsbepaling van elke 2 kilometer). Daarmee bieden we u de mogelijkheid om uw tolheffingen te controleren en bij afwijkingen hierover te reclameren.

Tankrapport »

Tankrapport

Op basis van de ingegeven waarden van de bestuurder in het chauffeursdisplay (Navman of Camos) en de verkregen voertuigdata zijn berekeningen van het gemiddeld verbruik eenvoudig mogelijk. Tevens wordt u over elke tankplaats „realtime“ geïnformeerd.

Routevergelijk »

Routevergelijk

Naast de pure routeplanning is er een mogelijkheid om de gereden route te vergelijken met de geplande route als zeer praktisch controleinstrument.
YellowFox helpt u om omwegen te vermijden of te beperken en daardoor brandstof- en voertuigkosten te verminderen. De geplande en gereden route worden in verschillende kleuren weergegeven en geeft inzicht, zekerheid en laat nagenoeg geen ruimte voor afwijking.

Rekening online »

Rekening online

Uw boekhoudafdeling weet dit op Waarde te schatten. Wij leveren naast samenvattende rekening in papiervorm (normaal gesproken 1  A4) ook nog gedetailleerde info over de kosten direct in het YellowFox portaal. Wij stellen u daarmee in de gelegenheid om de data electronisch te verwerken, indien gewenst tot in het kleinste.

Gebruikerstatistiek »

Gebruikerstatistiek

In grotere bedrijven, waar de toegangs- en gebruikers-rechten duidelijk zijn benoemd, en hoe om te gaan met het YellowFox telemetriesysteem is  de gebruikststatistieken een goed inzichtelijke tool om inzichtelijk te  hebben hoe, hoelang. YellowFox bied een gebruikers-overzicht tot een historie van 30 dagen.

yellowfacts

 • 10 specifieke rapporten
 • Electronische zoekassistent
 • Individuele zoekfunctie (per gebruiker te definiëren profiel) 
 • Rapportage in HTML of PDF
 • Export in EXCEL, CSV of KML
 • Rapportage op basis van voertuig- of bestuurder-specifieke data
 • Totaaloverzicht van dag-, week- of maanddata
 • Vergelijk, verhoudingen en totalen
 • Voertuigadministratie
 • Electronische rittenboek minder dan 1% afwijking
 • Snelheidscontrole
 • Waarschuwing bij gedefinieerde te hoge of te lage snelheid
 • Bezoekberichten
 • Adres- en contactadministratie
 • Interne kostencontrole
 • Gebruikersstatistiek
 • Rekening online
 • Kosten gespecificeerd
 • Grafische routevergelijk

yellowfox-modul-bg