Instellingen en beheer

Instellingen en beheer

Het gebruikersbeheer regelt het aantal gebruikers in uw onderneming en hun rechten in het portaal. We onderscheiden op deze plaats bovendien tussen Portaal- en voertuigrechten. Wie mag welk voertuig zien, met de chauffeur communiceren of instellingen veranderen? De administratie van het platvorm overtreft uw... meer »

Voertuiginstellingen

Voertuiginstellingen

In de praktijk wilt u in een oogopslag de juiste informatie van het voertuig of chauffeur zien of de data van doelgerichtheid vergelijken. Het opzetten daarvan is een eenmalige actie door het selecteren van basisdata zoals, voertuig, symbool op de kaart, gewenste plaatsbepalinginterval of km-stand op het... meer »

Voertuiggroepen

Voertuiggroepen

Verhuurvloten, verschillende voertuigklassen, aangepaste inzetbaarheid, regionale afdeling van medewerkers of de splitsing van verantwoordelijkheden in de actieve aansturing van het wagenpark zijn slechts enkele voorbeelden waarbij de indeling van het totale wagenpark in verschillende voertuiggroepen zinvol... meer »

Adres- en contact-administratie

Adres- en contact-administratie

Voor elk willekeurige positie kan speciale adresinformatie zoals bijv. de naam van uw klant, klantnummer of beschrijving van de uitgevoerde wekzaamheden ingevoerd worden. Aan elk willekeurig adres kan wederom het contactpersoon toegevoegd worden. Wanneer uw voertuig opnieuw binnen 50 meter van dit adres... meer »

Chauffeur identificatie (Transponder)

Chauffeur identificatie (Transponder)

Bij wisselende chauffeurs zetten we onze transponder in, om te weten wie er op welk moment met welk voertuig rijdt. De toewijzing van de transponder aan een chauffeur gebeurt via een simpel menu, opnieuw in het portaal.  meer »

Administratie

Instellingen en beheer »

Instellingen en beheer Instellingen en beheer Instellingen en beheer

Het gebruikersbeheer regelt het aantal gebruikers in uw onderneming en hun rechten in het portaal. We onderscheiden op deze plaats bovendien tussen Portaal- en voertuigrechten. Wie mag welk voertuig zien, met de chauffeur communiceren of instellingen veranderen? De administratie van het platvorm overtreft uw verwachtingen. Wij ondersteunen u graag bij de eerste inrichting.

Voertuiginstellingen »

Voertuiginstellingen

In de praktijk wilt u in een oogopslag de juiste informatie van het voertuig of chauffeur zien of de data van doelgerichtheid vergelijken. Het opzetten daarvan is een eenmalige actie door het selecteren van basisdata zoals, voertuig, symbool op de kaart, gewenste plaatsbepalinginterval of km-stand op het moment van installatie van onze hardware. Al deze punten vallen onder "Beheer - Voertuig instellingen" zijn in een venster
gebundeld, overzichtelijk en direct te gebruiken.

Voertuiggroepen »

Voertuiggroepen

Verhuurvloten, verschillende voertuigklassen, aangepaste inzetbaarheid, regionale afdeling van medewerkers of de splitsing van verantwoordelijkheden in de actieve aansturing van het wagenpark zijn slechts enkele voorbeelden waarbij de indeling van het totale wagenpark in verschillende voertuiggroepen zinvol inzetbaar kan zijn. YellowFox lost dat probleem simpel op door de mogelijkheid om zelf voertuiggroepen toe te wijzen te bieden, klaar!

Adres- en contact-administratie »

Adressverwaltung und Kontaktverwaltung Adres- en contact-administratie

Voor elk willekeurige positie kan speciale adresinformatie zoals bijv. de naam van uw klant, klantnummer of beschrijving van de uitgevoerde wekzaamheden ingevoerd worden. Aan elk willekeurig adres kan wederom het contactpersoon toegevoegd worden. Wanneer uw voertuig opnieuw binnen 50 meter van dit adres komt, wordt alle aanvullendeinformatie automatisch aan de dataregel toegevoegd en wordt op de kaart zichtbaar.

Chauffeur identificatie (Transponder) »

Chauffeur identificatie (Transponder)

Bij wisselende chauffeurs zetten we onze transponder in, om te weten wie er op welk moment met welk voertuig rijdt. De toewijzing van de transponder aan een chauffeur gebeurt via een simpel menu, opnieuw in het portaal.

yellowfacts

  • Beschermde toegang door Gebruikersnaam, wachtwoord en ID
  • Administratieve gebruiker- en voertuigrechten
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Plaatsonafhankelijke data-toegang
  • Overzichtskaart alle voertuigen

yellowfox-modul-bg