GPRS-Dataoverdracht

Schakel naar het voertuig en datacentrum

Hoe krijgt u de data het voertuig op uw beeldscherm? Dit thema krijgt niet voor niets een eigen hoofdstuk. Vaak wordt de transportweg door de lucht, die dataoverdracht van plaatsbepaling, statusinformatie, opdrachten, via GPRS, als onderdeel van onze telematicaoplossing onderschat, toch is het de belangrijke schakel tussen uw voertuigen en ons rekencentrum.

Onzichtbaar draagt de beschikbaarheid van het GSM netwerk bij aan de verwerking van de datadienst GPRS en daarmee direct aan de kwaliteit van onze dienst bij. Sinds het begin werkt men in Duitsland met de marktleider  T-Mobile samen. Dat netwerk heeft sinds 1999 negen maal achter elkaar het predikaat "Beste Netwerk" gekregen. In Nederland laten we u de vrije keuze en adviseren wij u graag.

Vanuit technisch oogpunt... »

voor telematika verkregen met deze waardem:

  • Grootste opppervlakte dekking
  • Hoge beschikbaarheid (gering storingsgevoelig)
  • Hoge overdrachtskwaliteit
  • Hoge overdrachtszekerheid

Strategisch »

Door de samenwerking met T-Mobile in Duitsland kan, vanuit ons oogpunt, het internationale karater van uw bedrijf een strategische rol spelen. Partnerschappen over de gehele wereld, de inzet van onze producten en de grensoverschrijdende beschikbaarheid moet immers op hoog niveau gegarandeerd zijn.

Kosten »

Van groot belang is als eerste de focus van onze klanten voor de hoeveleeheid data die men verbruikt. In het binnenland bieden we reeds sinds meerdere jaren globale tarieven onder de 5,00 € per maand als quasi flatrate aan. De afrekening van dataoverdracht in het buitenland kan op verschillende manieren aangeboden worden.

1. Op basis van de werkelijke verbuikskosten. De kosten worden opgebouwd uit het daggebruik per land en de daadwerkelijke verbruikskosten (Roamingkosten zoals bij gesprekskosten).

2. Op basis van flatratetarief voor alle E.U. landen buiten de eigen landsgrens. Door ervaring verkegen waarden van onze klanten laten zien dat het gebruik van een flatratetarief doorgaans lagere kosten met zich meebrengt. Met name klanten die veel in het buitenland verblijven is dit een aanrader. Komt men slechts sporadisch in het buitenland dan is de werkelijke kosten berekening een beter alternatief.

Voor de bedrijven met constante grensoverschrijdende ritten binnen Europa is het flatrate tarief slechts een kalmerend medicijn en als zodanig aan te bevelen. Vetrouw hiervoor op het consult met uw YellowFox partner om de actuele tarieven te vergelijken.


yellowfacts

  • GPRS als YellowFox-Standaard sinds 01.01.2004
  • T-Mobile Qualified Partner
  • Gunstige nationale en internationale Flatrate
  • 99,8 % Netwerkdekking in het Duitse T-Mobile Net
  • Snelle en zekere communicatie.

yellowfox-modul-bg