Individuele oplossingen voor uw onderneming

Integreren in uw bestaande kantoorsoftware »

Op verzoek kan de export van data uit het computer centrum van YellowFox in de door u gebruikte software worden geïntegreerd zoals arbeidstijden en projectadministratie d.m.v.

  • Het integreren van de aanwezige data interface (RTI).
Op deze manier bent u in staat om informatie zoals: Tijd, plaats, km-stand en status (contact, deur, hulpaandrijving) van uw voertuigen direct op het juiste niveau te verwerken zonder deze nogmaals handmatig in een databank te hoeven invoeren. Verder kunt u de ingegeven informatie via het YellowFox bestuurdersdisplay direct verwerken en dat levert u een extra besparing van bewerkingstijd tijdens bouwprojecten op.

Dataexport in EXCEL of CSV »

Naast de directe verbinding via de data interface kunt u vanzelfsprekend alle relevante data zeer eenvoudig met een muisklik naar een

  • Exceltabel exporteren of als
  • CSV Data
In uw systeem verder verwerken.

Individuele rapportage en data inzichtelijk maken »

Niet elke standaardrapportage heeft de exacte waarden en informatie zoals u die zich wenst. Daarom luisteren wij naar u en bieden we de mogelijkheid om passende individuele rapporten te programmeren of verkregen data inzichtelijk te maken, aangepast naar uw wens.

Menu-aanpassingen in/voor het bestuurdersdisplay »

Zo flexibel als onze websoftware is de menustructuur in het bestuurdersdisplay van uw chauffeur. De aanwezige menulabels „Opdracht“, „Tekstbericht“, „Tijdregistratie“, „Brandstof“ of „Rittenboek“ zijn goed voor ca. 90% van de gewenste informatie maar onze relaties kunnen alsnog door individuele aanpassingen veranderingen of aanvullingen direct doorvoeren.

yellowfox-modul-bg