Impressum

Adres
YellowFox Benelux bv
Televisieweg 26
1322 AL Almere
Nederland

Directie
YellowFox Benelux bv
Johan Kloppenburg; Frans-Jan Middelman

Registernr.: KVK.nr. 3424550 Almere
BTW nr. NL 817491272B01
Steuernummer: 206/123/00241

Web-adressen en telefoonnummers »

E-Mail: info@yellowfox.nl
Http: www.yellowfox.nl
Tel.: +31 (0) 36-5383000
Fax: +31 (0) 36-5383009

Werktijden »

Maandag tot vrijdag
08.30 uur - 17.00 uur

Disclaimer, Copyright »

YellowFox Benelux neem geen enkele verantwoordelijkheid voor de actualiteit, correctheid, compleetheid of kwaliteit van de getoonde informatie. Alle informatie is vrijblijvend en niet bindend. YellowFox behoud uitdrukkelijk het recht om; gedeelten van de site of het geheel zonder vooraankondiging te veranderen, aan te vullen, te verwijderen of de informatie en bereikbaarheid tijdelijk of voor altijd te beperken. YellowFox Benelux bv heeft geen enkele invloed of de inhoud van huidige of toekomstige links op de pagina’s van of naar andere pagina’s. Daarmee distantiëren wij ons uitdrukkelijk van alle inhoud van onze eigen internetpagina’s aangeboden links en verwijzingen en alle bijdragen van buitenaf in het YellowFox Benelux bv gastenboeken, discussieforums en mailinglijsten. Voor illegale, foutieve of onvolledige inhoud in het bijzonder voor schade als gevolg van gebruik, of niet gebruik hierdoor ontstaan, is voor de verantwoordelijkheid van de aanbieder van de betreffende site naar welke verwezen wordt, niet degene die middels links naar de site verwijst.

YellowFox Benelux bv streeft erna om alle rechten van publicaties van de gebruikte grafieken, audio, videobeelden en teksten te eerbiedigen door eigen grafieken, audio, videobeelden en teksten te gebruiken. Alle rechten van genoemde merken en producten, evt. beschermde merken en waren van derden, liggen volledig bij de rechtmatige eigenaren. Alleen op grond van het noemen van het merk of product is niet zichtbaar of er inbreuk op het merkteken van toepassing is. Het copyright voor het gebruik van door YellowFox GmbH zelf gemaakte objecten blijft uitsluitend bij YellowFox GmbH en YellowFox Benelux bv.

Vermenigvuldigen of gebruik van grafieken, audio, videobeelden of teksten in andere gedrukte of elektronische wijze of publicaties is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van YellowFox Benelux. Voor zover onze enkele formuleringen van deze teksten een rechtsgeldigheid, in meer of mindere mate, hebben, blijven de overige delen van informatie of documenten onverminderd van toepassing.

Copyright © 2009, YellowFox Benelux bv, Nederland
Alle rechten voorbehouden, teksten, afbeeldingen, grafieken, audio, animaties en video alsmede de layout op deze website van  YellowFox Benelux bv zijn copyright beschermd. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, vermenigvuldigd, verandert of voor derden toegankelijk worden gemaakt Eigen webpagina’s van YellowFox Benelux bv bevatten bovendien afbeeldingen waarop het copyright  van derden rust.

Concept, Design, Omzetting »

Beeldbronnen »

pixelio.de, photocase.com en panthermedia.net