Tijdregistratie

Arbeidstijden »

Performance overzicht van uw onderneming. Uit de informatie van start-, stop- en pauzetijden van uw medewerkers stellen we snel een overzicht samen van de werkelijke arbeidstijd. Als basis dient hier of de automatische verkregen start, stop en bewegingsintervallen van het voertuig, of de ingegeven waarden van uw medewerker via een duidelijk display in het voertuig.

Buitendienstaansturing »

Klanten bewerken, winnen en onderhouden. Hoe vaak wordt uw belangrijke klant bezocht en hoelang duurt het bezoek? Hoeveel klantcontact genereert uw bedrijf per dag, per week, per maand? Wordt er een logische route gekozen naar de bestemming? Is er een juiste verhouding tussen rijtijd en bezoekduur? Stelt u zich nog meer vragen?
Wij hebben door gebruik te maken van telemetriedata uit uw voertuigen (contact, deur, hulpaandrijving,..) het passende antwoord. Het YellowFox-berichtcenter.

Chauffeurindentificatie »

Bestuurderidentificatie Voertuigbewaking Berichtverwerking Diefstal beveiliging Gebiedsafbakening Alarmfunctie Routerapportage tolrapportage Stoppuntenschema Gebruikoverzicht Onderhoudsdatabank Fleetmanagement Voertuig admininstratie Controlling Communicatie
Duidelijk overzicht. Voor veel dagelijkse processen tijdens de mobiele arbeid is het belangrijk om te weten, wie met welk voertuig onderweg is. Via een transponder wordt de gewenste informatie van de berijder, ritduur en afstand van elk individueel voertuig verkregen. Natuurlijk is deze data via het berichtencenter ook later opnieuw te op te vragen.


yellowfox-modul-bg