Administratie

Vastleggen »

Hier bent u zeker, héél zeker! Uw data wordt in het YellowFox datacentrum, afhankelijk van het gekozen tarief tot 24 maanden opgeslagen. U heeft altijd toegang tot relevante data als bewijs voor uw opdrachtgever of uw interne controlling.

Waarborgsdatabank »

Het overzicht behouden. Na het eenmalige inrichten van uw onderhoudsprofiel voor uw wagenpark wordt u overzcht geboden over de afstandsafhankelijke tijdstippen waarop onderhoud aanstaande is zoals; olieverversen, APK-termijn, bandenwissel of onderhoudsbeurt. Laat ons systeem voor u werken en bespaar uzelf de tijd en moeite om aparte excel tabellen te maken en bewaken.

Gebruikersadministratie »

De gebruikersadministratie regelt het aantal gebruikers binnen uw onderneming en de toegekende rechten binnen het portaal. Wij maken op deze plaats tevens onderscheid tussen portaal en voertuigrechten. Wie mag welk voertuig zien, met de chauffeur communiceren of instellingen veranderen? De administratiemogelijkheden van het platform overtreft uw verwachtingen. Wij ondersteunen u graag bij het eerste inrichten en gebruik.

Rekening online »

Uw boekhoudafdeling weet dit op waarde te schatten. Wij leveren naast samenvattende rekening in papiervorm (normaal gesproken 1 A4) ook nog gedetailleerde info over de kosten direct in het Yellow-Fox portaal. Wij stellen u daarmee in de gelegenheid om de data electronisch te verwerken, indien gewenst tot in het kleinste detail.

Kostenplaatsen »

In de basisinstellingen van het voertuig heeft u de mogelijkheid, kostenplaatsen in te richten en aanvullend de ingevoerde kosten te evalueren, en te bewerken. Zoals alle rapportdata kunt u vanzelfsprekend ook deze direct en geautomatiseerd via data-export in de aangesloten softwareoplossingen verwerken.

Voerteuiggroepen »

Verhuurvloten, verschillende voertuigklassen, aangepaste inzetbaarheid, regionale afdeling van medewerkers of de splitsing van verantwoordelijkheden in de actieve aansturing van het wagenpark zijn slechts enkele voorbeelden waarbij de indeling van het totale wagenpark in verschillende voertuiggroepen zinvol inzetbaar kan zijn. YellowFox lost dat probleem simpel op door de mogelijkheid om zelf voertuiggroepen toe te wijzen te bieden, klaar!

yellowfox-modul-bg