Plaatsbepaling

Communicatie/Opdrachtmanagement »

Betrek uw chauffeur bij het ondernemingsproces. Benut de YellowFox telemetrieoplossing optimaal met een chauffeursdisplay en u bent ogenblikkelijk in staat om opdrachtmanagement uit te voeren, textberichten uit te wisselen, arbeidstijd en brandstofdata direct te verwerken. Aanvullend is de ingave van ritinformatie voor het opstellen van een electronisch rittenboek mogelijk. Hier komt de clou; Wij verzorgen een individuele menustructuur voor terugmelding van opdrachtinformatie door uw chauffeur.

Eenduidige communicatie is vaak alleen in tekstvorm gegarandeerd en slechts achteraf in te voeren.  Het overdragen van opdrachten aan uw chauffeur via een van onze displays en de mogelijkheid om via retourmeldingen te antwoorden met statusinformatie wordt steeds belangrijker en bespaart tijd en geld. U verwerkt direct vanuit het YellowFox platvorm opdrachten naar uw chauffeurs en koppelt dit direct aan de navigatiesoftware.

Beide wegen staan ter beschikking.


Kaartmateriaal »

 Bestuurderidentificatie Voertuigbewaking Berichtverwerking Diefstal beveiliging Gebiedsafbakening Alarmfunctie Routerapportage tolrapportage Stoppuntenschema Gebruikoverzicht Onderhoudsdatabank Fleetmanagement Voertuig admininstratie Controlling Communicatie

Net als in de film. Voor alle gebruikers van uw wagenpark op de weg en voor hen die nog nauwkeuriger wil inzoomen waar men zich, wanneer, waarheen heeft bewogen is per KML-formaat naar de vooraf op uw pc geïnstalleerde applicatie van GoogleEarth te exporteren en in te lezen met een muisklik. Het is geen probleem om gelijktijdig het routeverloop van meerdere voertuigen te volgen op de bekende realistische manier.

Rijtijd inzicht »

Bestuurderidentificatie Voertuigbewaking Berichtverwerking Diefstal beveiliging Gebiedsafbakening Alarmfunctie Routerapportage tolrapportage Stoppuntenschema Gebruikoverzicht Onderhoudsdatabank Fleetmanagement Voertuig admininstratie Controlling Communicatie
Regels naleven, boetes voorkomen. Door het inzetten van onze speedbox voor voertuigen met analoge tachograaf of de directe verwerking van data uit de digitale tachograaf zijn we in de gelegenheid om u inzicht te geven over reële, actuele waarden van rij- en rusttijd van de verschilldende bestuurders. Deze informatie voorkomt geen onverwachte boetes maar geeft u inzicht in hoe u uw openstaande opdrachten het beste kunt verwezenlijken.

Navigatie »

Geen vragen meer. Als toevoeging op uw communicatie met de chauffeur bieden we u met gebruik van Garmin navigatiesystemen een uitstekende oplossing voor het aansturen van uw wagenpark. U genereert uw opdracht en stuurt die met een muisklik naar de betreffende chauffeur. Deze bevestigt de ontvangst van de opdracht en laat zich door de navigatie  direct leiden naar het doeladres. Bij aankomst wordt de opdrachtstatus automatisch in "verwerkt" veranderd.

Afstand-/Routeschema »

Brandstofkosten besparen door route optimalisatie. Naast de transportsector wordt ook in andere branches zoals bouw, dienstverlening en detailhandel steeds meer gebruik gemaakt van routeplanning. Wij bieden u de mogelijkheid tot verdere optimalisatie. Direct in het YellowFox-Portaal maakt u gebruik van .map&guide kaartmateriaal voor uw route en de bijbehorende tussenstops. Als resultaat leveren wij u de aftsand, geplande rijtijden, gedetailleerde routeinformatie en natuurlijk het overzicht op de kaart. Achteraf kunt u een vergelijk maken tussen de geplande en gereden route met slechts een muisklik en voor verdere optimalisatie..

Virtuele bijrijder »

Gewoon zelf meerijden. De live-trackerfunctie informeert u elke 60 seconden over de actuele plaats, status en bewegingsrichting van uw voertuig op de kaart. Dit overzicht kan voor alle voertuigen gelijktijdig en zonder extra kosten getoond worden.


Routeplanning »

Voor uw berekening van afstand en aankomsttijd en de planning van tussenstops is de geïntergreerde routeplanner eenvoudig te gebruiken instrument. Speciaal het vergelijk tussen de gereden route en de optimale route levert brandstofbesparing en een hogere efficientie op. Uit ervaring gebruiken expediteurs de gebruikelijke plaatsbepalingssoftware met routeoptimalisatie. Echter bij het gebruik van opdrachtmanagament is het hier zinvol om beide mogelijkheden te benutten.

yellowfox-modul-bg