Aanpassingen

Software »

Im- en export van data (EXCEL, CSV, PDF, RTI)
Allemaal standaard bij YellowFox. Alle data van uw wagenpark kan in CSV-formaat of als excel-tabel ge-exporteerd worden. U bepaalt in welke vorm u de belangrijke informatie in uw onderneming verspreid en vastlegt. Om de verwerking van YellowFox telemetrie in uw bedrijfssoftware (bijv: arbeidsregistratieprogramma, onkostenverwerking, boekhouding) mogelijk te maken is onze RTI (Remote Tracking Interface) als open systeem beschikbaar.

Klantspecifieke rapportage »

Niet elk standaardrapport heeft de exacte waarden die u als belangrijk en wetenswaardig beoordeeld. Daarom luisteren we graag naar u en bieden de mogelijkheid, de voor u passende individuele rapportage te programmeren, of de beschikbare informatie aan uw wensen aan te passen.

Individuele menu’s voor het voertuigdisplay »

Net zo flexibel als onze websoftware is de menustructuur in het display voor uw bestuurder. De beschikbare menukeuzes „Opdracht“, „Tekstbericht“, „Arbeidstijdverwerking“, „Brandstofdata“ of „Rittenboek“ vervult ca. 90% van alle wensen van onze klanten, maar kunnen ook individueel aangepast of aangevuld worden.
yellowfox-modul-bg